FIRMAPROFIL

AB Promote A/S, er etableret i 2003 og det har fra starten været med et ønske om godt købmandsskab og service for øje. Vort mål er at kunne tilbyde vore kunder en rød tråd i betjeningen, samt en kreativ og personlig kontakt. Vores vigtigste aktiv er vore kunder, derfor går vi gennem ild og vand for at løse de opgaver vore kunder giver os, store som små.

 

AB Promote A/S har aftaler med fabrikker i ind- og udland, samt leverandører af alle førende mærker indenfor Promotionartikler og Reklamegaver, og kan derfor levere til meget konkurrencedygtige priser.

 

AB Promote A/S, din personlige og kreative samarbejdspartner

 

CASES

SIKKERHEDSVEST EUROMASTER

HELIKOPTER REMA1000

Rema 1000 har i dag ca. 245 butikker i Danmark, og åbner løbende nye. Rema 1000 ønskede et produkt til børn, når de havde "åbningsfest" i nye butikker, men var lidt trætte af balloner
Sammen gik vi på søgning i den brogede verden af muligheder til børn, valget faldt på den lidt oversete vindmølle, som vi med tryk på den lille rosette kunne give helt Rema 1000 look, og som kan anvendes med skiftende slogans.

 

LÆDERPUNG ROCKWOOL

Under et møde med salgschefen for Rockwool, tog han en meget slidt mønt pung op ad lommen, om vi kunne lave sådan en.
Vi har en fantastik skindfabrik i Indien, hvor vi plejer at sige at kan det tegnes eller laves billede af, så kan de lave det.
Vi sendte et billede af hans slidte pung, og fik produceret denne fine lille pung, i det lækreste handskeskind, i første omgang kun 25 stk. som test, men blev senere en fast del af deres sortiment.

Rockwool tømmerblyant

Efter en herlig, lidt drillende dialog omkring tømmerblyant, fik vi endelig overtalt Rockwool til at vi måtte komme med prøver på en tømmerblyant, de kunne teste byggepladser.
Vi havde i lang tid haft en fabrik, der var dygtige på det punkt, så vi syntes vi stod med et stærkt produkt; En pen hvis mine (bly) ikke knækker så ofte som andre på markedet. Samtidig leveres den tilspidset, så den enkelte håndværker ikke først skal bruge tid på det.
Håndværkerne blev overbevist og dermed også Rockwool.

FK Distribution stripcutter


FK's bude har i mange år brugt alm brevåbner, for at åbne avis bundter. De holdt dog ikke ret længe, og  knækkede.
Vi tog en snak med vores fabrik i Kina, fik flere prøver, indtil vi fandt denne solide model. Der var et lille men, bladet vendte på tværs. Selvom vi skiftede det til Carbon stål, kunne det ikke holde til de hårde nylon strips. Her på kontoret skilte vi en kniv ad, testede hvordan vi fik vendt bladet, så den kom til at skære strippen bedst, vi fandt en løsning.

FK Distribution var glade, og har nu har en holdbar løsning, og har nu en kniv, der er helt unik.

Troldtekt tommestok

Som leverandør af lyddæmpende materiale, er det en naturlig ting at Troldtekt har deres egen tommestok. Reelt set havde vi ingen muligheder for at præge dette produkt, der var kun Hultafors der kunne bruges, så det måtte vi skaffe. Glæden er, at vi i dag er leverandør af et stykke værktøj, der bruges professionelt af danske og udenlandske håndværkere.

Handelsbanken Paraply

Vi fik en opgave fra Handelsbanken, om at finde en god solid paraply, der samtidig med at den var enkel også var lidt smart, skulle gerne symboliser det som Handelsbanken står for.
Vi fandt lidt forskellige modeller frem som vi sammen kiggede på, valgte en pæn model, med fiberskaft og skumhåndtag, leveret fra en dansk producent og trykt i Danmark. Hvilket tiltalte Handelsbanken, da den ikke var væsentlig dyrere end tilsvarende model fra Kina, og de så samtidig ikke skulle binde så mange penge i lager.

StiboDX Musemåtte

Som leverandør af software til aviser worldwide, er StiboDX kritisk i deres valg af musemåtte.
Efter forsøg og test af musemåtter fra flere forskellige leverandører, faldt valgt på en blød måtte fra en irsk fabrik, hvor flot 4 farvet tryk kunne kombineres med en musemåtte til professionel brug. Overraskende nok syntes de at en tykkere måtte var mere behageligt end en tyndere, hvor vi "uprofessionelle" brugere nok havde valgt en tynd, men dejligt at StiboDX fik testet og fandt det rette for dem.

StiboDX kuglepen

Kuglepen til StiboDX har været en stor opgave, det var svært at finde en pen med det visuelle udtryk de ønskede samtidig med en god skrivekvalitet. På sine rejser rundt i verden, fik indkøberen hos StiboDX en pen i hånden som lige var det han søgte, så da han kom hjem blev det vores opgave at skaffe den.
Vi fandt den i Kina hos en producent som havde importør i Danmark, men den var ikke den del af det "danske marked", men efter lidt forhandlinger lykkedes det os at få en aftale i stand, importeret og siden trykt i Danmark. StiboDX har nu en pen som virkelig signalerer, det de ønsker og samtidig skriver fantastisk, dejligt at en god og ærlig dialog fører til en af de flotteste penne vi har lavet.

Kontakt os

Vi er aldrig længere væk end et telefonopkald eller en mail

              – Vi ser frem til et godt samarbejde!

  • mail@abpromote.dk

  • +45 87480990

  • +45 20953100